top of page

Зимни изненади през януариСкъпи приятели и клиенти,

Януари настъпва с много зимни емоции и затова сме се погрижили за вашето вдъхновение през този месец. Ние ви гарантираме, че работното ви настроение ще бъде изпълнено с усмивки, защото сме ви подготвили #СуперОферти! Предлагаме Ви да се възползвате от новите оферти, които сме избрали за Вас, за да бъдете винаги сигурни в работата си и да поднасяте креативни изненади на Вашите клиенти!

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И този месец отново сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си, големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група:

ГОЛЕМИ ОTСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

ОФЕРТИ SELECTIVE PROFESSIONAL

ОФЕРТИ FRAMESI

ОФЕРТИ HAIR COMPANY

ОФЕРТИ ECHOS LINE

ОФЕРТИ ОКСИДАНТИ

ОФЕРТИ ОБЕЗЦВЕТИТЕЛИ

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви.


David Professional Ви пожелава успешен старт на новата 2020-та година!


#DavidProfessional #ОфертиЯнуари

131 преглеждания0 коментара
bottom of page