Коледни оферти с много изненадиСкъпи приятели и клиенти,

Декември настъпва с много празнични емоции и затова сме се погрижили за вашето коледно вдъхновение през този месец. Ние ви гарантираме, че работното ви настроение ще бъде изпълнено с усмивки, защото сме ви подготвили #СуперОферти! Предлагаме Ви да се възползвате от новите коледни оферти, които сме избрали за Вас, за да бъдете винаги сигурни в работата си и да поднасяте креативни изненади на Вашите клиенти!

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И този месец отново сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си, големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група:

ГОЛЕМИ ОTСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

ОФЕРТИ SELECTIVE PROFESSIONAL

ОФЕРТИ HAIR COMPANY

ОФЕРТИ ECHOS LINE

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви.


David Professional Ви пожелава светли Коледни празници!


#DavidProfessional #ОфертиДекември #КоледниОферти

234 преглеждания0 коментари

За контакт

Обслужване на клиенти:

032/ 943 305, 0893 921 531

davidpostalmarket@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by DavidProfessional.