top of page

Коледни супер оферти!Насладете се на последния месец от годината и запазете най-прекрасните спомени от изминалата година, защото сме сигурни, че в предстоящата 2021 ни очакват по-добри времена! Нека предстоящите коледни празници Ви носят светлина и любов, която да дарявате на вашите клиенти! За тази цел, ние сме Ви подготвили нови СУПЕР ОФЕРТИ и през този месец декември, за да гарантираме успеха и усмивката на лицето Ви!


Офертите за този месец включват продукти, които доказват изключителни резултати при боядисването, а и като грижа за косата. За тези от вас, които са решили ще обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. Пожелаваме Ви един топъл, бляскав и много успешен месец.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


145 преглеждания0 коментара

Comentários


bottom of page