top of page

Колористика, официални прически и барбер техники, в семинара с Giuseppe Salzano и Claudio Iannotta


Градът на тепетата става домакин на двудневен технически обучителен семинар по колористиката и официалните прически. В качеството си на организатор David Professional има честта да представи едни от водещите обучаващи италиански стилисти. Джузепе Салцано (Giuseppe Salzano) и Клаудио Янота (Claudio Iannotta) са представители от екипа на академия C.A.T Academy Italy.


C.A.T Academy Italy е академия за фризьори с основната роля да популяризира художественото творчество, да открива талантите на утрешния ден и да гарантира техния опит, израстване и върхов успех. Като всичко се превръща в една истинска творческа работилница, която прави резултатите на своя оперативен екип гордост на академията за обучение.


Джузепе Салцано е шампион в международни състезания, и благодарение на C.A.T Academy Italy успява да се превърне в безспорен лидер за върхови постижения.

Той се присъединява в екипа на академията през 2011 г. като съдия и ментор, а днес е един от водещите обучаващ таланти в организацията.


През годините, много от модните икони разчитат на творческите умения на Джузепе: от Лоренцо Рива до Джани Моларо, преминавайки през Вероника Мая и Кристина Донадио. Като главен герой на събитие “The Look Of The Year Rome”, той беше отличен, като най-добрия стилист за 2019 г. с наградата "Note di Stile" в Соренто. И това сякаш не беше достатъчно. Пет държави в света му отвориха вратите с десет изложения в Италия, България, Украйна и Япония, където е провъзгласен за световен шампион.


Клаудио Янота е с над тридесет години опит и световен шампион за 2010 г., основател на Samnium Academy, който благодарение на C.A.T успя да се превърне в безспорен лидер.

Клаудио е съдия на фестивала “Gold Hair Festival” в Анталия, Турция. Той беше главният стилист на сцената на “On Hair Show & Exhibition” едно от събитията от световна класа в сектора.

Той се присъединява в екипа на C.A.T Academy Italy и днес представлява един от най-добрите ментори за таланти на италианския национален отбор и на организацията.


През годините много от модните звезди, също разчитат на сръчността на Клаудио: от Алесандро Легора до стилистите и VIP гостите на събитието “Fashion Art Show”. Като едно от главните лица на събитието “New Model Today" в Cinecittà World, той също застава на подиума на световния фестивал за прически “Festival Mondiale della Coiffure al Hair and Beauty Congressа” в Пестум.


Днес Джузепе Салцано и Клаудио Янота са едни от водещите посланици на C.A.T.

Най-добрата инвестиция според тях е “това да се съсредоточиш върху себе си ", споделят двамата топ стилиста." Талантът не е нищо без обучение и амбиция, трябва да запазите волята за растеж и C.A.T. е намерил ключа и правилния метод за това".


Техническият семинар ще се проведе на 31.10.2020 - 01.11.2020, в Grand Hotel Plovdiv

събота от: 10:30 - 18:00 часа

неделя от: 10:30 - 12:30 часа


Ще се докоснете до уменията на двамата изключителни ментори в областта на колористиката, балеажа и официалните прически, както и умения в барбер техниките.


За повече информация и записвания за участие се свържете с нашите дистрибутори или на тел. (032) 943 305, 0888 434 426


В случай, че се променят обстоятелствата около COVID19 и семинарът се отмени, потвърденото ви участието се запазва за следващата дата на семинара.


134 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page