top of page

Мастър-клас с Фарух Шамуратов


Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator е обучаващ стилист- техник в J Academy - Salon Solutions на Jean Paul Mynè. Маестро Шамуратов е единственият световно известен стилист, с над 1,5 милиона последователи във ФБ, който е идвал и предстои за втори път да посети България. David Professional организира в два поредни дни 20 и 21.10.2019 година неговото посещение в България. В първия ден, 20-ти (неделя), ще се насладите на шоу- спектакъл (ревю), на маестро Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator. На 21-ви ще се проведе практическо обучение върху работни глави. МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!! Достъпът до събитието се осъществява с покана, която може да бъде получена след закупуване на пакет продукти. Ако желаете да присъствате, свържете се с търговски представител на David Professional.

За още информация и заявка за участие, моля звъннете на някой от нашите дистрибутори: https://www.davidprofessional.com/distributori както и на (032) 943-305, 0893/ 921-531 (за цялата страна)

Всички предлагани продукти на марката можете да видите в каталога на: https://www.davidprofessional.com/185 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page