top of page

Красота и лукс на един клик разстояние


Всички знаем, че по дрехите посрещат … и се стремим да се обличаме добре. А с каква обстановка посрещате клиентите си в салоните? Поглеждали ли сте на нея с очите на нов клиент, който за първи път влиза … той какво ли си мисли за салона Ви, за бизнеса Ви и за Вас?

Съвременните дизайнери на мебели за салони не са просто художници, които рисуват мебели с причудливи форми. Интериорът вече не е само изкуство, той е и психология и любов.

А има ли на света по-известни от италианските дизайнери, прочути с усета си за красота, различно мислене, любов към жената и живота? А ако добавим към най-добрите от тях и името #Maletti се получава перфектната комбинация за перфектния дизайн за салона. Защото всяка една форма, цвят и материя, се решава от екип от най-добрите дизайнери, психолози и специалисти по поведенчески модели, за да гарантират ергономията, лукса, красотата и удоволствието от това да имаш салон, обзаведен с Мaletti, в който клиентът се чувства специален, а фризьорите работят с удоволствие. Ето с това италианският бранд печели повече от 80 години сърцата на клиентите си и е един от водещите производители в Европа на оборудване за фризьорски салони, салони за красота, козметика и SPA центрове. С това и още със своето постоянно високо качество, елегантност и стил!

Да, луксът си има своята цена – но помислете само, ако салонът Ви е по-красив и удобен, дали това няма да задържи клиентите повече в него за още някоя процедура, както и дали няма да Ви имат повече доверие, щом с този салон ще внушавате спокойствие и сигурност?


И все пак ако още се колебаете – то, този месец ще Ви дадем: ОТСТЪПКА ОТ 25% при покупка на мебелите от Maletti Group: с бранда Maletti и Stella B!!

И това не е всичко – можем да Ви съдействаме и да получите всичко, с много изгоден стоков кредит!!

Какво чакате? Мечтата е само на един клик разстояние, или на един телефон разстояние. Потърсете ни в централния ни офис или се свържете с някой от нашите дистрибутори.

Но, не забравяйте:

  • Промоцията е валидна до 31.10.2019!

  • Отстъпката е валидна за налични мебели в нашия склад в България, така че ще можете да ги имате веднага!

  • Отстъпката не е валидна за мебели по поръчка! Защото мебелите по поръчка се работят в Maletti Group специално за Вас и според условията на Вашия салон.

За вас, с любов, от ръководството на David Professional – Вашият партньор в успеха!210 преглеждания0 коментара

Yorumlar


bottom of page