Оферти м.февруариСкъпи приятели и клиенти,

Пред нас е един цял нов месец. Той е кратък, но надяваме се изключително успешен за всички вас. За да стане това факт, сме тук с нашите промоции и оферти за м.ФЕВРУАРИ.

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите, които сме Ви подбрали този месец включват продукти, които да гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете и успешни в бизнеса си.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група:

ГОЛЕМИ ОСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

ОФЕРТИ SELECTIVE PROFESSIONAL

ОФЕРТИ FRAMESI

ОФЕРТИ JEAN PAUL MYNE

ОФЕРТИ HAIR COMPANY

OФЕРТИ МЕБЕЛИ


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.


Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви. #DavidProfessional #ОфертиФевруари

124 преглеждания0 коментари

За контакт

Обслужване на клиенти:

032/ 943 305, 0893 921 531

davidpostalmarket@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by DavidProfessional.