top of page

Оферти м.февруариСкъпи приятели и клиенти,

Пред нас е един цял нов месец. Той е кратък, но надяваме се изключително успешен за всички вас. За да стане това факт, сме тук с нашите промоции и оферти за м.ФЕВРУАРИ.

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите, които сме Ви подбрали този месец включват продукти, които да гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете и успешни в бизнеса си.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група:


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.


Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви. #DavidProfessional #ОфертиФевруари

129 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page