top of page

Семинар "Официални прически" с MAX PRADELLA


На 31.03.2019, в хотел "Марица", Пловдив, ще се проведе БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР "ОФИЦИАЛНИ ПРИЧЕСКИ" с MAX PRADELLA - иновативнияt, провокативен и всеотдаен обучаващ от Академията на италианската марка #SelectiveProfessional.


Семинарът е част от събитията, организирани в рамките на най-голямото професионално изложение за фризьори, гримьори и стилисти в България - Италианският Фестивал на Красотата и Прическата, който тази година ще се проведе в дните 29-31.03, в палата No.2 на Международен Панаир Пловдив.


Семинарът е БЕЗПЛАТЕН и поради ограничените места в залата, е добре желаещите да почерпят опит и вдъхновение от топ-стилиста на Selective Professional - Max Pradella, да побързат да се запишат на 0878 665969. Следете страницата на събитието във ФБ, за повече информация за семинара.


MAX PRADELLA e професор в Художествената академия в Милано, творящ във фризьорския свят със страст и всеотдайност.


MAX PRADELLA работи в продължение на няколко години заедно с най-известните и талантливи международни стилисти до откриването на двата си фризьорски салона. MAX PRADELLA започва своята професионална кариера на много рано, следвайки стъпките на най-вдъхновяващите и известни стилисти на италианската сцена. През годините Макс успешно задълбочава професионалните си познания и умения в сферата на подстригването и колористиката, техники на изправяне и стилизиране. Победител в няколко професионални международни състезания, MAX PRADELLA осъществява своята дългогодишна мечта с откриването на първия си фризьорски салон, където преподава и споделя страстта и уменията си за грижа за косата със своя екип. Независимо от това не спира да работи и с международни стилисти и да участва в конкурси. През 2011 е удостоен с международната награда за най-добър стилист CUT&Color (подстригване&боядисване) в Сан Диего.


Днес Макс извършва интензивна професионална дейност, като споделя времето си между ръководството и управлението на два фризьорски салона в Северна Италия и сътрудничеството с Selective Professional. Преподавател в Академия " Tricobiotos" на Selective Professional Макс Праделла със своя опит и техническа подготовка вдъхновява стилисти от цял свят, като не спира и да твори и да експериментира с нови цветове, техники и прически.

81 преглеждания0 коментара
bottom of page