top of page

Септемврийски изкушения ...Скъпи приятели и клиенти,

Септември ни посреща с още слънчеви и топли дни, и за да е и работното ви настроение слънчево сме ви подготвили и #СуперОферти ! Предлагаме Ви да се възползвате от новите оферти, които сме избрали за Вас, за да бъдете винаги сигурни в работата си и да поднасяте креативни изненади на Вашите клиенти!

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. В терапиите за коса този месец сме включили специална грижа за така проблемния през есента косопад, както и терапии за възстановяване на косата след лятното слънце. Понеже септември ни настройва вече на работна вълна, но пък навън времето ще се запази лятно и предразполага към настроение за промени. Този месец сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си и отстъпки за покупка на оборудване, уреди и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви. #DavidProfessional #ОфертиАвгуст

207 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page