top of page

Супер оферти - м.октомври
Скъпи приятели и клиенти,

Есента е вече тук. Красивите багри са навсякъде около нас. Дъждовете спряха и пак можем да се порадваме на топлинка и слънце.

Ярките цветове на есента присъстват като тенденции и в косите за сезона есен/зима. Ще внесат разнообразие и настроение, а и ще ви позволят да добавите доза креативност към всяка прическа, чрез розови, оранжеви, червени, медени нюанси.

За да не слиза усмивката от лицата Ви, дори и когато навън е облачно, сме подготвили този месец отново супер изгодни оферти за бои, продукти за грижа и терапия на косата, стилизиране и уреди.


Боите за коса, които Ви предлагаме са изключително щадящи косите на клиентките Ви, а в продуктите за грижа сме включили от различни марки продукти за грижа за косата и скалпа.


Разбира се, не липсват и различни продукти за стилизиране, защото вярваме, че Вашите умения да творите прически с ръцете си заслужават най-доброто средство за това.

  • Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група: ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА ОФЕРТИ SELECTIVE PROFESSIONAL ОФЕРТИ FRAMESI ОФЕРТИ HAIR COMPANY ОФЕРТИ ECHOS ОФЕРТИ УРЕДИ

  • Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

  • Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

  • Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас.

Желаем Ви от сърце, една благодатна есен и спорна работа! Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви.


208 преглеждания0 коментара

Commentaires


bottom of page