top of page

Супер оферти - м.септември

Актуализирано: 11.09.2018 г.


Скъпи приятели и клиенти,

Лятото, горещо и щуро, вече си отива ... Но пък идва красивата и пъстроцветна есен. Която ще обагри природата в чудни шарки, но и ще засили потока от клиенти в салоните Ви. Надяваме да сте прекарали едно страхотно лято и да сте готови за нови творения и забавления в салона.

За да не слиза усмивката от лицата Ви, дори и когато навън е облачно, сме подготвили този месец отново супер изгодни оферти за бои, продукти за грижа и терапия на косата, стилизиране и мебели.

Боите за коса, които Ви предлагаме са изключително щадящи косите на клиентките Ви, а в продуктите за грижа сме включили от различни марки продукти за възстановяване на косата от лятното слънце, както и продукти срещу косопад, така актуален в сезона, който настъпва.

Разбира се, не липсват и различни продукти за стилизиране, защото вярваме, че Вашите умения да творите прически с ръцете си заслужават най-доброто средство за това.

  • Офертите сме групирали за Ваше улеснение по марки, като само пакетите за бои са в отделна група: ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА ОФЕРТИ SELECTIVE PROFESSIONAL ОФЕРТИ FRAMESI ОФЕРТИ HAIR COMPANY ОФЕРТИ ECHOS ОФЕРТИ МЕБЕЛИ

  • Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

  • Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

  • Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас.

Желаем Ви от сърце, една благодатна есен и спорна работа! Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви.302 преглеждания0 коментара

コメント


bottom of page