top of page

С любов към Вас!Уважаеми клиенти и партньори,


В условията на извънредно положение в страната, ръководството на David Professional, бихме желали да Ви уведомим, че ще продължим да обслужваме клиентите си, спазвайки всички предписани разпоредби и мерки за безопасност.


Работим дистанционно с дежурен екип и организираме доставките с куриер. Може да подавате поръчките си и да получите информация като се обърнете към Вашите дистрибутори или директно в централния офис. Всички поръчки, подадени до обяд, ще се изпълняват още същия ден!


Моля, тези от Вас, които работят, да спазват всички разпоредби на МЗ за условията за това. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания! Осигурили сме достатъчно количество маски и комплекти за Вашата безопасност, които ще видите в промоциите ни през този месец!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

При промeни в работния процес, ще Ви информираме своевременно. Пазете се и бъдете здрави! Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


От ръководството на David Professional


164 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page