top of page

Топ продукти на топ цени през май!


Посрещнете месец май с топ оферти! Приветствайте лятото с най-добрите терапии за коса! Студеното време е направило косата суха и накъсана, вашите клиенти имат нужда от дълбока хидратация - ние ще ви предложим най-добрите терапии, за да им възвърнете отново жизнената и блестяща коса!


Сега е времето за по-свеж цвят? През май нашите бои ще бъдат с големи отстъпки - възползвайте се и подарете на клиентите си една зашеметяваща нова визия! А най-голямата изненада от нас този месец са невероятните намаления на стилизиращи продукти!


Изберете най-подходящите продукти според нуждите на косата на Вашия клиент, така той ще е доволен, а вашият успех - гарантиран! Сериите продукти на тези брандове са създадени от най-добрите експерти и съдържат съставки, които косата наистина обича!


А тези от Вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме и големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


97 преглеждания0 коментара

Kommentare


bottom of page