top of page

Февруари започва с топлина и любовСкъпи приятели и клиенти,

Февруари започва с много топлина и любов с която сме се погрижили за вашето вдъхновение през този месец. Ние ви гарантираме, че работното ви настроение ще бъде изпълнено с усмивки, защото сме ви подготвили #СуперОферти! Предлагаме Ви да се възползвате от новите оферти, които сме избрали за Вас, за да бъдете винаги сигурни в работата си и да поднасяте креативни изненади с любов към Вашите клиенти!

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И този месец отново сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си, големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Тези от Вас, които желаят да ги посети наш дистрибутор на място - моля, разгледайте списъка с дистрибуторите ни по райони, за да изберете човека, който е за Вашия район и желаете да Ви посети.

Ще се радваме, да сте доволни от изгодните предложения и да продължите да работите с нас. Желаем Ви от сърце спорна работа!

Знаете, можете да разчитате на нас за най-доброто, което Ви е нужно в работата и за да има усмивка на лицата Ви.


155 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page