top of page

ЛАМПА ЛУПА СЪС СТАТИВ art.No2027
3,5 диоптъра, студена светлина, 220V - 22W, 50Hz

ЛАМПА ЛУПА СЪС СТАТИВ art.No2027

    bottom of page