top of page

МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ NO. 1053

 

  • с поставка + втора глава за рисуване
  • глава ширина 32 мм
  • втора глава ширина 8 мм
  • регулира се на 5 нива
  • 230V - 50Hz; 7 W

МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ NO. 1053

    bottom of page