ТАБУРЕТКА NO. E09

 

Мин.височина: 45 см.
Макс. височина: 60 см.
Ширина: 42 см.

Дълбочина: 34 см.

ТАБУРЕТКА NO. E09

  За контакт

  Обслужване на клиенти:

  032/ 943 305, 0893 921 531

  davidpostalmarket@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

  © 2020 by DavidProfessional.