top of page

ФРЕЗА ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР No.6053
230V - 12W, 20 000 оборота в минута

ФРЕЗА ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР No.6053

    bottom of page