top of page
banner_off.png
j_JPM_gray.png

Терапии за коса B.ju

b.ju - ЗА ДА ИМАТЕ ПРЕКРАСНА КОСА!

Косата ви е увредена и стресирана от непрекъснати процедури?

За да възстановите жизнеността и силата ѝ, се ражда B.ju: новата линия от 4.0 процедури, която превръща косата в бижу за носене. Три серии продукти и един невероятен мултифункционален продукт, които гарантират максимален комфорт, най-доброто възстановяване и изключителна яркост и блясък за косата, за да се насладите на едно изживяване у дома и в салона.

B.Ju Blooming

ЗАСИЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ ЗА КРЕХКА КОСА

Blooming е идеалното „укрепващо“ лечение, което незабавно укрепва крехката коса, подсилвайки я отвътре навън и я преструктурира. Серията включва шампоан и интензивна терапия след шампоана, за да се осигури максимална ефективност.

B.Ju Plumping

ПО-ГОЛЯМА ПЛЪТНОСТ ЗА ТЪНКА КОСА

Комбинацията от шампоан Plumping b.ju и балсам за коса е идеалното решение и гаранция за плътност на косата. Екстрактът от липа и свръхлеките и подобни на кожата микро-емулсии придават "филър ефект" на косата. Вкъщи и в салона.

B.Ju Revamping

ВЪЗСТАНОВЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Revamping е обновяващата гама от серията b.ju, която освобождава и предпазва косата от окислителните ефекти във времето и многократните процедури. Проблемите на косата не се дължат на възрастта, а от процедурите, които я състаряват. Реконструкцията помага да се запази косата здрава, млада и жизнена. Когато се използват самостоятелно или като поддържащи продукти след други процедури, те ще придават блясък на косата и ще възвърнат естествената ѝ красота.

B.Ju Supreme

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ДЕЙСТВИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Луксозната тайна, на която можете да се насладите у дома и в салона. Multi Effect & Restoring Leave In се съчетава с всички три серии от продуктите b.ju и ви позволява да приключите или започнете терапията със специален ритуал.

Той е скъпоценният съюзник за максимален резултат и ефективност. Снабден е с блясък, хидратация и подхранване, като същевременно е изключително лек. Благодарение на формулата пълна с растителни балсами, фитосерамиди, ленено масло и технологично активни съставки от последно поколение, ще придаде изключителен блясък на косата. Също така помага да се предпази косата от външни агенти и източници на топлина.

bottom of page