top of page
Nashi-Argan_EN.jpg

Открий света на Nashi Argan

Изключително място,
специално за теб.

NASHI ARGAN

Всеки един продукт на Nashi Argan е създаден да отговаря на нуждите на жените, чрез простота и ефикасност, придавайки гладкост, блясък и дисциплина на всички видове коси. 

Nashi Argan се основава на отлични формули, обогатени с крайно ценни естествени съставки от органичен произход, като сертифицирани органик масла от ядки на Argan Spinosa и ленено масло. 

Използвайки линията Nashi Argan, жените могат да разчитат на красива коса, перфектна прическа, лесна за поддръжа у дома.

Ритуал за красива коса от Природата 


Биологично масло от Арган, рядко и скъпоценно, заради неговата дълга и трудна обработка, има способността да стимулира жизнените функции на клетките като реструкторира в дълбочина кожата и косата. Извършва важно хидратиращо действие и в същото време противодейства на признаците на стареене, като поддържа кожата еластична и компактна.
Биологично ленено масло, изключително богат с линолова киселина и мастни киселини, има отлична еластична сила и помага на кожата да си възвърне хидратацията и мекотата. Подхранва кожата и помага за насищането на клетките с кислород и естествения им обмен.
Бетаин, деликатно амфотерно повърхностноактивно вещество, способно да подобри ефиктивността на анионните повърхностноактивни вещества, перфектно почиствайки всеки тип коса.

Открийте света на Nashi Argan

bottom of page