top of page
banner_Kiklos_edited.jpg
j_JPM_nero.png

Kyklos - възстановяване и поддържане на баланса за здрава и силна коса, отвътре и отвън

Kyklos е интегрирана система, съставена от ценни козметични синергии, коита са комбинирани с хранителни добавки, създадени  ad hoc за предотвратяване и противодействие на несъвършенствата на скалпа и косопада по целенасочен, функционален и гъвкав начин.

banner_Kiklos2.png

Преоткрийте природата в косата

Интелигентна, ефикасна и функционална терапевтична линия за проблеми със скалпа и косата.

В ситуация на равновесие и естествен баланс, косата изживява физиологичен жизнен цикъл, гарантиращ здрава и красива коса. Когато балансът е нарушен, се появяват несъвършенствата като косопад, оплешивяване, себум или пърхот. Благодарение на смесицата от растителни екстракти и етерични масла, системата Киклос спомага за възстановяването на естествения баланс, който определя физиологичното здраве на косата.

ПОДХОДЯЩ ПРОТОКОЛ
ЗА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН СЛУЧАЙ НА КОСОПАД, ОПЛЕШИВЯВАНЕ, СЕБУМ ИЛИ ПЪРХОТ

Продуктите Kyklos се комбинират перфектно един с друг и могат да се приложат като различни протоколи за специфична грижа и терапия. Протоколите интегрират действие отвън на скалпа и насищане на тялото с необходими минерали и микро елементи.

3 ШАМПОАНА за почистване и подготовка на скалпа

Kyklos протокола започва с почистване и подготовка на скалпа с функционалните активни съставки, присъстващи  в шампоаните. Оригинални не само във формулировката, но също и в начина на употреба, Kyklos шампоаните са действително лечебни течности, богати на функционални и активни етерични масла.

shamp1.png
shamp3.png
shamp2.png

4 СИНЕРГИИ за терапия на скалпа

Протоколите Kyklos продължават с действието на безценна синергия, богата на етерични растителни масла, които действат върху скалпа.

Много повече от козметика, синергиите достигат до  най-вътрешните слоеве на епидермиса и дермата с  функционалните активни съставки. 

sin1.png
sin2.png
sin3.png

4 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ за действие отвътре

Те допълват Kyklos протокола с действието отвътре, спомагайки за интегрирането на тялото с безценните съставки за възстановяване на хранителния баланс в различните етапи от живота.

д1.png
д2.png
д3.png
д4.png
bottom of page