top of page

MAQUI 3 серия за третирани коси

Maqui3_logo.png

MAQUI 3 е интелигентна, компактна линия, с малък брой продукти, способни да отговорят на нуждите на сухата коса, увредена коса и боядисаната, третирана коса. Ритуали с грижа за косата, персонализирани със специфично лечение.

element1.png

СУПЕРХРАНАТА ОТ ПАТАГОНИЯ

 

Патагония, земя с широко отворени, непокътнати пространства, очукана от вятъра и окъпанa в слънце, способна да предава идеята да бъдеш на самия ръб на света. Счита се, че носи „зрънцето на вечната младост“ заради неговите антиоксидантни свойства, произходът на дървото Maqui е извървяло много дълъг път.

Символ на мира и добрите намерения, той укрепва средата на гостоприемника си, което позволява на почвата да се възпроизвежда след екологични щети като пожари, свлачища и наводнения. 

Неговото присъствие в района е емблема от свещено значение и молитва за населението мапуче, чието име означава „хора на земята“.

Вкоренено в дървото Маки е и убеждението на този народ, че човешкият живот и природата трябва да бъдат перфектно балансирани и в хармония, за да се гарантира и опази биологичното разнообразие на нашата планета.

ПЕРФЕКТНАТА ЦИФРА ЗА КОМПАКТНА И ЦЯЛОСТНА ЛИНИЯ

 

 • “THREE” КАТО „ТРИ“
  Линията отговаря за три специфични нужди: суха коса, увредена коса и боядисана, обезцветена коса.
   

 • “TREE” КАТО „ДЪРВО“
  Дървото Maqui, което ни дава активния принцип, с който се характеризира цялата линия.
   

 • “FREE” КАТО „ОСВОБОДЕН“
  Всички продукти от линията са без сулфати, силикони и парабени.

element2.png

BE SMART. 

Maqui 3 е интелигентна, компактна линия за терапии от Echosline: с малък брой продукти, но в състояние да отговори на основните нужди на косата, с конкретни ритуали.

BE VEGAN.

100% веган: няма съставки от животински произход. Използваните активни съставки са с естествен произход и имат ЕКО сертификат: по-малко съставки, но по-функционални и по-безопасни.

BE MAQUI

Maqui не е само активна съставка, присъстваща във всички продукти от линията; всъщност е философия да бъдеш обичан и образован. Перфектно в унисон с Веган начина на живот.Maqui 3 съдържа най-дълбоката същност на Echos.

element3.png

ПОВЕЧЕ ОТ ВЧЕРА, ПО-МАЛКО ОТ УТРЕ!

Тази фраза обобщава същността на целия ред: формули и продукти, които са "по-"иновативни и функционални, отколкото в миналото, но с "по-малко" въздействие върху околната среда, за да защитим нашия свят "утре".

 

Продуктите от линията Maqui 3 се предлагат в иновативна опаковка, която оптимизира използването на пластмаса и увеличава максимално количеството на съдържащия се продукт.

bottom of page