top of page
Image by Christin Hume
logo.png

NASHI ARGAN

Вашата коса заслужава най-доброто:
изберете Nashi Argan, търсете оригинала!

Nashi Argan е професионален отговор на нуждите за красота на косата и тялото: уникално и революционно изживяване, което ще ви накара да се чувствате красиви, поглезени и винаги сякаш току-що сте излезли от фризьорския салон!

 

Nashi Argan е италианска козметична марка, предлагаща изключителна колекция от продукти за грижа за косата и кожата, предназначени да предложат персонализирано изживяване за тези, които поставят на първо място природната грижа и професионалните резултати.

 

Продуктите Nashi Argan са познати и ценени в цял свят. Брандът предлага широка гама продукти, които отговарят на различни видове нужди на косата, от нормална до къдрава коса, през чуплива и суха, като в сърцевината на всеки продукт стои безценното арганово масло!
 

Станете част от общността, открийте всички скрити тайни на красотата и станете  #NashiLover!!

 

Линията Nashi Argan ви очаква в най-добрите фризьорски салони в България, чрез DAVID PROFESSIONAL!

За цени и заявки - потърсете нашите дистрибутори в България.

testata_oil-4.jpg
274515705_4894376080648596_1357000105302666983_n.jpg

Love of Nature

Nashi Argan работи с респект към природата, за да осигури минимално въздействие върху околната среда: рециклируемите опаковки са с нулево въздействие, а целият производствен процес използва само енергия от възобновяеми източници.

 

Аргановото масло и лененото масло в продуктите на бранда са 100% сертифицирани като ORGANIC. Аргановото масло – течното злато на Мароко, се добива чрез ръчен труд от плодовете на дървото Аргания Спиноса. Познато е от векове сред местното население на Мароко, със своите козметични, оздравителни, хидратиращи и подхранващи свойства. Научните изследвания са доказали, че маслото от арган е богато на полезни ненаситени мастни киселини и Витамин Е, които стимулират клетъчните функции, подхранват и хидратират косата и кожата в дълбочина.


 

Член на FAI

От 2015 г. фирмата е Корпоративен златен дарител на FAI – Италиански екологичен фонд – с което дава своя принос за прераждането, развитието и популяризирането на Италия и нейните ресурси. В сътрудничество с FAI, марката Nashi Argan е активна част от проекта и амбициозното културно предизвикателство: да се превърне Италия в красиво място за живеене, работа и отглеждане на деца.

 

Всеки ден FAI се задължава да опазва и прави достъпни за всеки прекрасните перли на италианското изкуство, природа и култура, разпръснати из провинцията, градовете и крайбрежията на Италия; също така се задължава да образова и повишава осведомеността на обществеността за познанието, уважението и грижата за изкуството и природата.

 

 

Етичност и социална отговорност

Аргановото масло, използвано за производството на NASНI ARGAN, се добива в южната част на Мароко. Чрез добива на маслото се подпомага живота на жените в този район, за които често това е единствен източник на доходи за семействата им. Справедливите условия на труд и заплащане, осигуряват по-добър живот на местните хора.

7.jpg

NASHI SALONS

Открийте NASHI салоните в България

bottom of page