Серията ONcare вече с нова опаковка и
нова по-ефективна и интересна формула! 

Думата „Терапия“ е добавена към логото ONcare, за да насочи вниманието към основния фокус на тази линия: грижата за скалпа и косата и превенция на аномалии.

Oncare Therapy предлага пълна гама от терапии, създадена за професионалистите, с високотехнологично и функционално съдържание, за да подсили красотата на косата и да разреши проблема с аномалиите на скалпа.

Oncare Therapy обогатява своята линия с някои иновативни и отличителни елементи: 

АНТИМИКРОБНА БАРИЕРА ARGENTUM.
Външната повърхност на опаковката е обработена със сребро (Ag+) за постоянно и интензивно антимикробно действие.

ИНОВАТИВНА ЗАЩИТА В ПРОДУКТИТЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ. Продуктите без отмиване са обогатени с филтър, който предоставя тройна защита от основните причини за стареене на скалпа и косата:

  • слънчевите лъчи;

  • замърсяване (над 50% от населението живее в силно замърсена среда);

  • облъчването със синя светлина от смартфони и таблети, които са сред основните причини за стрес на клетъчните структури

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА СА:

БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ. Продуктите не съдържат изкуствени оцветители, освен ако не е абсолютно необходимо за конкретната цел, например анти-жълт пигмент в шампоана Silver Power. Днес потребителите са все по-внимателни към съдържанието на продуктите, търсейки по-чиста и деликатна формула.

БЕЗ SLS и SLES. Шампоанът SCALP DEFENSE не съдържа SLES/SLS, за да е още по-мек и нежен към раздразнения и чувствителен скалп.

ПРЕЧИСТЕНА ВOДА. Всички Selective Professional продукти използват само пречистена вода, чрез процес на осмотизиране, за да гарантира високи и стабилни стандарти.

НОВИ АТРАКТИВНИ АРОМАТИ. За едно уникално изживяване за фризьора и крайния клиент.

Color Defence специфична грижа за боядисаната и обезцветена коса

ONcare therapy Color Defence предлага пълна гама от специфични терапии за поддържане и по-голяма дълготрайност на блясъка на боядисаните и обезцветени коси и възстановяване на естествения физиологичен баланс на косата.

  • Стабилизира пигментите вътре във фибрите на косата.

  • Запазва целостта и блясъка на цвета с времето.

  • Неутрализира нежеланите нюанси, характерни за руса или обезцветена коса.

  • Засилва блясъка и яркостта на светлите тонове.

Loss Defence специфична линия за предотвратяване на косопад

Loss Defence специфична линия за предотвратяване на косопад. Със стимулиращо растежа на нова коса действие, благодарение на специалния комплекс REDENSYL ®

 

ONcare therapy Loss Defense, благодарение на действието на REDENSYL ® и на други естествени активни вещества може да:
- възвърне баланса на физиологичните процеси;
- стимулира  клетъчния метаболизъм;
- подобрява микроциркулацията.

REDENSYL ® изключителна смес от 4 молекули (DHQG, EGGG2, Glycinr, цинк) реактивира растежа на косата и намалява косопада само за 84 дни.

 

Refill терапия за фина и увредена коса

ONcare therapy Refill e решение за фина или увредена коса, което предлага пълна реконструкция, благодарение на комбинираното действие на: хиалуроновата киселина, морски колаген, кератинови аминокиселини.

Scalp Defence специфична линия грижа за скалпа

ONcare therapy ScalpDefense разработи специфично решение за всяка аномалия на кожата:

ONcare Dandruff Control Премахва пърхота, възстановява естествения баланс на микробните вещества, облекчава сърбежа, благодарение на действието на Piroctone Oaline, Defiensil и Copaiba Oil.

Мазен скалп. ONcare REDUCE премахва излюшъка от себум и замърсявания, балансира производството на себум от скалпа, предпазва и заздравява слабата бариера, благодарение на действието на Tiolsina комплекс 30, масло от копайба, Defensil.

Чувствителен скалп. ONcare LENITIVE облекчава и успокоява раздразненията на скалпа, възстановява физиологичното хидролипидно равновесие, благодарение на действието на екстракт от слънчоглед, лайка и бизаболол.

DAILY  Ежедневна линия за хидратиране

 

ONcare therapy Daily представя конкретно решение, което гарантира всеки ден правилното ниво на хидратация и подхранване на косата, благодарение на комбинираното действие на: глицерин, пантенол, витамини А, Е, F.

  • Предотвратява щетите, причинени от сухота и дехидратация.

  • Възстановява оптималното ниво на хранителни вещества в косата.

  • Запазва  натуралната красота на косата.