ONcare_treatment_image.jpg
all-products.jpg

Серията ONcare вече с нова опаковка и
нова по-ефективна и интересна формула! 

Думата „Терапия“ е добавена към логото ONcare, за да насочи вниманието към основния фокус на тази линия: грижата за скалпа и косата и превенция на аномалии.

Oncare Therapy предлага пълна гама от терапии, създадена за професионалистите, с високотехнологично и функционално съдържание, за да подсили красотата на косата и да разреши проблема с аномалиите на скалпа.

Oncare Therapy обогатява своята линия с някои иновативни и отличителни елементи: 

АНТИМИКРОБНА БАРИЕРА ARGENTUM.
Външната повърхност на опаковката е обработена със сребро (Ag+) за постоянно и интензивно антимикробно действие.

ИНОВАТИВНА ЗАЩИТА В ПРОДУКТИТЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ. Продуктите без отмиване са обогатени с филтър, който предоставя тройна защита от основните причини за стареене на скалпа и косата:

  • слънчевите лъчи;

  • замърсяване (над 50% от населението живее в силно замърсена среда);

  • облъчването със синя светлина от смартфони и таблети, които са сред основните причини за стрес на клетъчните структури

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА СА:

БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ. Продуктите не съдържат изкуствени оцветители, освен ако не е абсолютно необходимо за конкретната цел, например анти-жълт пигмент в шампоана Silver Power. Днес потребителите са все по-внимателни към съдържанието на продуктите, търсейки по-чиста и деликатна формула.

БЕЗ SLS и SLES. Шампоанът SCALP DEFENSE не съдържа SLES/SLS, за да е още по-мек и нежен към раздразнения и чувствителен скалп.

ПРЕЧИСТЕНА ВOДА. Всички Selective Professional продукти използват само пречистена вода, чрез процес на осмотизиране, за да гарантира високи и стабилни стандарти.

НОВИ АТРАКТИВНИ АРОМАТИ. За едно уникално изживяване за фризьора и крайния клиент.

Color Defence специфична грижа за боядисаната и обезцветена коса

ONcare therapy Color Defence предлага пълна гама от специфични терапии за поддържане и по-голяма дълготрайност на блясъка на боядисаните и обезцветени коси и възстановяване на естествения физиологичен баланс на косата.

  • Стабилизира пигментите вътре във фибрите на косата.

  • Запазва целостта и блясъка на цвета с времето.

  • Неутрализира нежеланите нюанси, характерни за руса или обезцветена коса.

  • Засилва блясъка и яркостта на светлите тонове.