top of page

Трайно къдрене

Къдрини с приятен аромат. Позволяващи постигането на трайни и изразени къдрици. Предлага се в 3 различни формули: 0 за коса, която е трудна за къдрене; 1 за нормална и тънка коса; 2 за обезцветяване на боядисана коса.
Смесването му с фиксажа BLÚWAVE FIX, гарантира бързо и дълготрайно къдрене, щадящо фибрата на косъма.


Активни принципи: КЕРАТИН АМИНО КИСЕЛИНИ, които проникват в кутикулата, хидратират я и я укрепват отвътре. Те помагат за възстановяването на правилното ниво на хидратация, необходимо за по-здрава коса.

 

Безамонячно къдрене

Деликатна техническа линия на Selective Professional за къдрене.
Вдъхновена от деликатността на природата. Създадена, за да предложи конкретни и високопрофесионални резултати. Продуктите са особено подходящи за чув­ствителни скалпове и тънки коси.

Трайно изправяне с α-Кератин

No.1 ЗЕЛЕНА ТЕРАПИЯ за трайно изправяне.
Изправя, заглажда и въз­ста­новява увредената и стре­сирана коса. Резултатът е с трайност 12 седмици. α-КЕРАТИН терапията е истински революционен про­дукт. α-КЕРАТИН съдържа само растителен кератин, комплекс соеви и пшенични аминокиселини, които перфектно заместват тради­ционния животински кератин, предлагайки едно безопасно за клиента и околната среда екорешение. Със своите специални характеристики за възстановяване и конди­циониране, продуктите проникват в косъма в дълбочина, възстановявайки нейната естествена структура.

bottom of page