top of page

Keratin Plus GOLD

Keratin_Plus_gold.jpg

Време е за идеално права, гладка и възстановена коса

KERATIN PLUS GOLD

Терапия за изправяне, която съдържа комбинация от ботанически и органични екстракти (почти 100%), смесени в перфектен баланс. Тази смес укротява къдравата, обемна коса, правя я податлива на обработка, подхранва и укрепва влакната на косата. Гарантира блясък, мекота и видимо здрава коса. Препоръчва се за всички типове коса.

Keratin Plus Gold - SHAMPOO  STEP 1
подготвителен шампоан за техническа обработка - стъпка 1

Keratin Plus Gold - TREATMENT  STEP 2
Терапия за изправяне - стъпка 2

Keratin Plus INFINITY

Терапия за трайно изправяне и ламиниране на косъма

Jean Paul Myne разчупи света на изправящите техники и постигна по-сигурен, по- здрав, по-натурален резултат. Косата е възстановена и изправена за по-дълго време. Това е продукт с няколко предназначения, лесно се нанася - впръсква се по дължината на косата и косъмът става идеално прав и по-дисциплиниран, с дълговременно действие и защита от атмосферните влияния. Минимално количество пушек и максимална стабилност на цвета. Този продукт се комбинира с OXILOCK PLASMA за един безкрайно добър резултат.

Какво е OXILAMINE ?

Oxilamine® е патентована комби­на­­­­ция от опита, натрупан с про­дук­­тите Oxilock Plasma и Keratin Plus и предлага един нов подход към текстурата на косъма. Това е истинска иновация и радикална промяна в света на терапиите за коса.

Съдържа комбинация от органични съставки, които се наричат “молекулярни клампи” тъй като те взимодействат с ами­нокиселините на кератинa в косъма, по време на терапията.

Oxilamine®  предизвиква множествена реак­ция между аминокиселините на кератина, генерирайки многократна реконструкция на влакната и впе­ча­тляващ възстановяващ ефект.

keratin_plus_infinity.jpg
OXILAMINE.jpg
bottom of page