top of page

Ново от Jean Paul Myne

Keratin Plus EMPOWER

Jean Paul Myne, една от водещите марки в света на фризьорството, представя новата си серия Empower, специално разработена за възстановяване и дисциплиниране на косата. Ние израстваме с малките ежедневни стъпки, ден след ден, стъпка след стъпка, приложение след приложение. Това е принципът зад създаването на Keratin Plus Empower. Системата, която ден след ден подобрява качеството на косата.

Empower_1_edited_edited.jpg
Empower_1_edited_edited_edited.jpg

Keratin Plus Empower

С разработката и изследванията зад нашата водеща в света серия Keratin Plus, сега стартирахме уникална програма, която е подходяща за употреба както в салона, така и у дома. Empower осигурява контрол, опитомяване и възстановяване на косата - в салона и у дома.
Empower прониква дълбоко в косъма и по този начин осигурява по-силни и дълготрайни резултати.

riccia_B3A5642 copia_edited.png

Keratin Plus Empower

В зависимост от типа коса и начина на живот, системата Keratin Plus Empower е адаптирана към вас и е модерният избор за вашите нужди в динамичния живот, който всички имаме.
Keratin Plus Empower е много гъвкав и може да се адаптира според желания ефект и интензивност.

riccia_B3A5642 copia_edited.png

ФУНКЦИОНАЛНИ И УСТОЙЧИВИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ​
 

Серия Empower е обогатена с натурални съставки, които осигуряват дълбоко възстановяване и грижа за косата:

 • Масло от авокадо - подхранва и хидратира косата.

 • Алое вера - успокоява скалпа и придава блясък на косата.

 • Микс от аминокиселини - възстановява структурата на косъма.

2_15_edited.png

ИНТЕНЗИВНА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА УВРЕДЕНАТА КОСА

 

Със своето обновяващо действие, Empower системата прогресивно преструктурира и укрепва косъма.
Благодарение на прогресивното си и възстановяващо действие
грижи се за фибрите на косата ден след ден. Ще достигне дори до дълбоките слоеве на косъма.

5 продукта, действащи синергично, за  цялостна грижа за косата:

 • Бързо съхнене

 • Лесено оформяне и стилизиране

 • Защита на цвета

 • Дефиниране и контрол

 • Мекота

 • Сила

 • Термична защита

 • Изключителен блясък

Empower_1_edited_edited.jpg
biondo_B3A5652 copia.jpg

Серия Empower е съставена от пет продукта, действащи синергично

 • Възстановяващ шампоан - възстановява и предпазва косата от увреждане, причинено от химични и термични процедури.

 • Възстановяваща маска - подсилва действието на шампоана и възстановява здравината на косъма.

 • Крем за къдрици без отмиване - придава на къдриците дефиниция и блясък.

 • Заглаждащ крем без отмиване - улеснява изправянето на косата и придава огледален блясък.

 • Ламиниращ спрей - ламинираща терапия с мигновено възстановяващо, запечатващо и прогресивно действие, без отмиване.

1 mask.png

Възстановяващ Шампоан Емпауър с

ВЪЗСТАНОВЯВАЩО И ДИСЦИПЛИНИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

Възстановяващият шампоан е смес от растителни полипептиди и олигопептиди произлизащи от бобови и зърнени съставки; създаден, за да подобри стъблото на косъма. Ползи: формулата му влиза в симбиоза с повърхността на косъма и действа като възстановяващ щит, който предпазва фибрата и връхчетата дори и при по-агресивни процедури. Това е идеалният продукт за предотвратяването на щети нанесени върху скалпа причинени от химичния и термичен стрес. Подпомага устойчивостта на косата при термичния стрес от сешоар и преса, като задържа водата в косъма след изсушаване. Плюс: обогатен с масло от камелия, keratin associated proteins, бобови и зърнени съставки, които помагат за възстановяване на функционалността на протеините във влакната на косъма, като възстановява здравината му.

250 мл | 1000 мл

1 mask_edited.jpg

Възстановяваща Маска Емпауър

ВЪЗСТАНОВЯВАЩО И ХИДРАТИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

Това е перфектната маска, която възстановява и регенерира фибрата на косъма благодарение на присъствето на технологията OXILAMINE. Подсилва възстановяващото и дисциплиниращо действие на шампоана, подпомагана от полипептидите и растителните олигопептиди произлизащи от бобовите и зърнени продукти. Ползи: изработена, за да подсили действието на терапиите, идеален за възстановяването на увредените фибри, за да ги поддържа здрави. Има прогресвно действие, което прави косата по-плътна. Плюс: текстурата му обогатена с OXILAMINE, микс от аминокиселини, масло от ливадна пяна , възстановява кератиновите връзки рехидратира фибрата.

СПЕЦИФИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Косата не се накъсва – хидроскопично действие: задържа всичко онова, което хидратира косата. Прогресивна плътност – по-лесно се суши косата, по-лесно се оформя, запечатва връхчетата.

250 мл | 1000 мл

1 smoothing_edited.png

Заглаждащ крем без отмиване

ДИСЦИПЛИНИРА И ЗАГЛАЖДА

Престижната тайна у дома и в салона, която се комбинира с шампоана и маската и позволява да завършите терапията с много блясък, хидратация и подхранване с ябсолютна лекота. Ползи: подсилва косата, заглажда я като става по-лесна за изправяне и предпазва косата от влага, поддържайки естествената хидратация и мекота на дължините. Плюс: съкпоценен крем без изплакване със заглажащ ефект, обогатен с масло от авокадо, алое вера и микс от аминокиселини.

СПЕЦИФИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: спомага за по-лесно изправяне – огледален ефект – хидратира – без фрзи ефект – има ефект на бариера.

150 мл

1 curl_edited.jpg

Крем за къдрици без отмиване

ДИЦИПЛИНИРАЩО ДЕЙСТВИЕ И БЕЗ ФРИЗ ЕФЕКТ

Кремът за къдрици е последната стъпка, за да затворите кръга при Емпауър системата вкъщи. Кондициониращ флуид без отмиване, който се нанася върху влажна коса, подхранва и дефинира къдриците като ги предпазва от влагата и от околната среда. Ползи: поддържа естествената хидратация и мекота, без фриз ефект. Плюс: кремозен балсам обогатен с масло от авокадо и пентанол с подхранващи качества, косата става по-еластична, жизнена, с блясък и дефиниция.

СПЕЦИФИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: дисциплинира къдриците – лесно се разресва косата – хидратира – без фриз ефект

150 мл​​

365753659_806522627594641_5776379425721591247_n.jpg

Ламиниращ спрей

МИГНОВЕНО, ПРОГРЕСИВНО И ЗАПЕЧАТВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Това е първата ламинираща терапия с мигновено възстановяващо, запечатващо и прогресивно действие, без отмиване. Обогатен с технологията OXILAMINE, придава „ огледален ефект „ на косата, само с едно щракване. Лесната употреба на един продукт без отмиване, силата на възстановяващата ламинираща терапия, бързината на мигновения спрей без отмиване. Ползи: подобрява естествената хидратация на косъма, придава мекота и блясък с огледален ефект. Плюс: възстановява фибрата на косъма, запечатва кутикулата с прогресивно действие.

СПЕЦИФИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Мигновен блясък с “ liquid hair” ефект – мека като коприна коса – термозащита – прогресивно действие.

100 мл

За повече информация и поръчки, се свържете с Вашия дистрибутор!

bottom of page