top of page

FOR-ME  стилизиращи продукти за коса

Универсален стил във всичките му форми. Нова линия продукти за финиш и стайлинг,
иновативна и изключително ефективна срещу агресията на околната среда.

ФОРМА. ПОДЧЕРТАВАНЕ И СТРУКТУРА.
Продуктите съдържат екстракт от японски водорасли и съставки, които капсуловат косъма и го предпазват и защитават от вредното въздействие на околната среда.
Борят се със свободните радикали, предпазват косата от стареене, от термична обработка и механичен стрес.

КЪДРИЦИ. ПОДЧЕРТАВА КЪДРИЦИТЕ.
Съдържат масло от Шеа и екстракт от японски водорасли и съставки, които капсуловат косъма и го предпазват и защитават от вредното въздействие на околната среда. Действат детоксикиращо, борят се със свободните радикали, предпазват косата от стареене, от термична обработка и механичен стрес. С UV филтри, запазващи цвета на косата и създаващи защитен филм, който не позволява на влагата да проникне в косъма – косата става гладка и бляскава.

ЗАГЛАЖДАНЕ. КОПРИНЕНА ГЛАДКОСТ И ДИСЦИПЛИНА.
Съдържат екстракт от японски водорасли и съставки, които капсуловат косъма, като го предпазват и защитават от вредното въздействие на околната среда. Действат детоксикиращо, борят се със свободните радикали, предпазват косата от стареене. С UV филтри,запазващи цвета на косата. Създават защитен филм, който не позволява на влагата да проникне в косъма – косата става гладка, права и бляскава. С дълготраен изправящ ефект.

ФИНИШ. ФИКСИРАНЕ И БЛЯСЪК.
Съдържат екстракти от японски водорасли, предпазващи от въздействието на околната среда и от стрес, вследствие на термична обработка. Действат детоксикиращо, борят се със свободните радикали като така предпазват косата от стареене. С UV филтри запазващи цвета на косата. Създават защитен филм, който не позволява на влагата да проникне в косъма. Съдържа микро-кератинови частици и масло от Бао бао.

bottom of page