top of page
october_offers.jpg

☀️ Октомври: есента е тук!

Още се радваме на топли, слънчеви дни. Но есента дойде и с нея освен вдъхновение от красивите й цветове, дойде и времето да помислим за подготовка на косата за дъждовния сезон, за сезонния косопад, за съхранение на красивите цветове на косите.

Професионалните продукти за коса на David Professional са идеални за грижа за косата за този сезон, както и за много творческо вдъхновение от есенните цветове край нас. Продуктите са с висококачествени съставки, които подхранват косата и я подготвят за предстоящите студени месеци. 

Ето някои от офертите за октомври, които сме приготвили за вас, фризьори и за вашите клиенти:

  • Бои за коса: Професионалните бои за коса на предлаганите от нас италиански марки са с дълготраен ефект и осигуряват богат и интензивен цвят. През октомври имате възможност да закупите от тях с отстъпки.

  • Шампоани и терапии срещу косопад: Продуктите за грижа при косопад стимулират растежа на косата и предотвратяват нейното опадане. През октомври имате възможност да закупите такива продукти с отстъпка.

  • Продукти за стилизиране: Продуктите за стилизиране, предлагани от нас, помагат да оформите косата си по желания начин и да я предпазите от увреждане. През октомври имате възможност да закупите продукти за стилизиране на различни италиански марки с отстъпка. 

  • Продукти за грижа за боядисаната коса: Продуктите за грижа за боядисаната коса на марките, предлагани от David Professional, защитават цвета на косата и предотвратяват избледняването му. През октомври имате възможност да закупите такива продукти с отстъпка.

  • Продукти за мъжете със стил - TALOS. Продуктите за грижа и стилизиране на мъжката коса и брада TALOS са създадени специално за мъжете, които искат да изглеждат стилно и безупречно. През октомври имате възможност да закупите различни продукти с отстъпка.
     

Посетете сайта на David Professional, за да научите повече за офертите за септември и да изберете продуктите, които са подходящи за вашата работа и за вашите клиенти

 

#DavidProfessional #есенниОферти #грижаЗаКоса #блясък #жизненВид #стилизация #фризьорскиСалониОфертите, както винаги, са групирани по брандове:

 

БОИ ЗА КОСА

NASHI

SELECTIVE PROFESSIONAL

FRAMESI

ECHOS LINE
HAIR COMPANY

JEAN PAUL MYNE

TALOS

Козметика

ОФЕРТИТЕ ВАЖАТ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

bottom of page