top of page
banner_thePIGMENTS.png

the PIGMENTS

Представете си един вибриращ цвят, по-здрава коса с изключителен блясък и невероятна мекота.

 

Едно ново цветно изживяване.

thePIGMENTS е една уникална система за оцветяване, която може да се използва в салона в синхрон с други професионални продукти за получаване на блестящи отражения, за увеличаване на интензивността при боядисване с окислителна емулсия, за намаляване и коригиране на услугата. В зависимост от желания резултат могат да създадат множество рефлекси и нюанси, за да се подчертае и персонализира всяко боядисване.

 

7 чисти цвята, които водят до перфектност на нюанса, до перфектен блясък и хидратиране, които надхвърлят границите на колориметрията.

thePIGMENTS

Съживяват косата при първата употреба и подобряват визуалния аспект при всяка следваща употреба. Чисти цветове, силни и вибриращи рефлекси, здрава и изключително хидратирана коса.

ХИДРАТИРАНЕ

Помагат на косата да се запази хидратирана и я омекотяват в дълбочина.

БЛЯСЪК

Гарантира още при първото използване, вибриращ цвят, излъчващ светлина и блясък.

ЗАПАЗВАНЕ НА ЦВЕТА

Двойна трайност и гаранция за перфектен и блестящ цвят, без появяване на нежелани нюанси от избледняване с времето. 

С БОЯТА ЗА КОСА

Използвани съвместно с оксидиращите бои ColorEvo и Reverso Hair Color, позволяват да се подсили дълбочината на цвета, да се обогатят рефлексите, да се дарят на косата електризиращи вибрации и да се засили блясъка.

С ХИДРАТИРАЩИТЕ И РЕСТРУКТУРИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ

Използвани съвместно с маските за красота ON Care, Hemp Sublime и Pearl Sublime нанесени върху  боядисаната коса се коригират нежеланите рефлекси, засилва се цвета, косъмът се хидратира, възвръща здравината си като придава здрав вид на косата. Върху обезцветена коса, тези продукти създават модерни ефекти, запазвайки здравината на косъма. На естествената коса те загряват или охлаждат отраженията.

the_pigments_1.png

ЕКСТРЕМЕН ЦВЯТ

 • цвета не избледнява, дори след многократно миене 

 • невероятна живост, блясък и дълбочина на козметичното боядисване 

 • подходчщи за експериментиране и създаване на персонализирани нюанси, благодарение на богатите възможности при използването им.

 • за смесване на различни цветове за създаване на персонализирани цветове при боядисана, естествена и обезцветена коса. 

 

КОНЦЕНТРИРАНО ТРЕТИРАНЕ

 • увеличава тройно здравината и мекотата, дори на най-пострадалата коса

 • защитава косата от изгаряне 

 • дават пълнота и структура на косъма

the TECHNOLOGY

Един многообразен комплекс на базата на протеини, които действа върху трите основни параметъра на красотата на косата: сила, еластичност и блясък. 

Ексклузивната композиция създава филм около косъма, предпазва го и го засилва отвътре. 

 • значително подобрява здравето и красотата, дори на най-пострадалата коса

 • действа като интензивен балсам, увеличавайки веднага еластичността на косата 

 • подчертава цвета, обогатявайки го с греещ блясък 

 

Технологията е създадена в течна форма за по-блестящ, вибриращ и дълготраен цвят. Усилва козметичното боядисване и оставя косата мека, подхранена и изключително заздравена.

 • цветът е жив, богат и интензивен

 • косата е три пъти по-мека

 • отличен балсам дори за най-сухата коса

 

Благодарение на овлажняващите си свойства, thePIGMENTS подпомагат косата да абсорбира влагата и действат интензивно, така че косата може да бъде сресана с лекота

 • намалява статичното електричество

 • дава пълнота и структура на косата

 • подобрява хидратацията и улеснява разресването на косата

the GOLD

Цветът на светлината съживява и дава хармоничност на всички светли цветове.

Прави по-интензивни златистите цветове и бежовите и персонализира медните и производните от тази група. Оптимално е използването със Superblond.Върху обезцветена коса съживява златистите рефлекси и създава ефект crazy good. Може да се смесва с червено.

theCOPPER

Съвършенството на меда.

Прави по-интензивни всички нюанси на медните цветове, дава интензивност на русите, червените и производните от тази група. Стопля естествените цветове, давайки им блясък и леки медни рефлекси, възвръща медните рефлекси върху отмита боя. Позволява да се създават всякакви медни нюанси върху обезцветена коса, до ярък меден цвят crazy.

Може да се смесва с червено.

theRED

Червеното е страст, цвят, който не познава граници. 

Придава интензивност на червените, медните, виолетовите и производните от тази група. Затопля естествените цветове, придавайки им леки червени оттенъци, възвръща интензивността на отмита боя, дава възможност за създаване на всякакви червени нюанси до червено crazy върху обезцветена коса.

Може да се смесва с червено.

theVIOLET

Изразява елегантност и характер.

Запазва и дава интензивност на виолетовите цветове, махагоновите и производните от тази група. Персонализира червените, прави по-студени светлите цветове от рода на пепелните. Неутрализира топлите оттенъци за създаване на по-студени , възвръща виолетовите рефлекси върху отмита боя и персонализира червените рефлекси. Върху обезцветена коса позволява постигането на всякакви нюанси на виолетово, до виолетово crazy.

Може да се смесва с червено.

theBLUE

Най-силният и интензивен цвят.

Идеален за персонализиране на естествените цветове, пепел, бежови и производните от тази група, за да станат по-студени. Неутрализира топлите рефлекси, за създаване на естествени по-студени. Върху обезцветена коса позволява създаването на всякакви нюанси до синьо crazy.

Може да се смесва с червено

theGREEN

Гъвкава и студена тоналност.

Персонализира естествените цветове, пепел, бежовите и производните от тази група, най-вече средните тонове за усилване на студените оттенъци. Неутрализира топлите оттенъци върху естествените цветове, пепел и производните. Върху обезцветена коса позволява да се постигнат всякакви нюанси на зелено до зелено crazy.

Може да се смесва с червено.

theGREY

Цветът на ледената елегантност.

Персонализира естествените цветове, пепелните, бежовите и производните от тази група, най-вече в светлите тоналности и подсилва пепелния оттенък. Неутрализира топлите оттенъци и засилва студените. Върху обезцветена коса позволява да се постигнат всякакви нюанси на сиво до сребърно crazy.

Може да се смесва с червено.

bottom of page