top of page

Директни оцветители

Директни оцветители, обогатени с кератин. Балансиран и директен цвят, без повдигане в тон, Формула, богата на директни оцветяващи пигменти, БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА АМОНЯК и с антиоксидантно действие. Идеален за прикритие на първите бели коси, за подчертаване на акценти и изсветляване, за рефлекси или за съживяване на естествена или оцветена коса и за създаване на моден ефект. Оцветителите, подхранват и предпазват косъма, оставяйки косата лъскава, здрава и с богати нюанси.  Предлага се в: тъмно кафяво, кафяво, червено, мед, пясък, лед, деним синьо, тъмно зелено, фуксия.

Активни съставки:

Екстракт от смърчов бор: благодарение на полифенолите в него има силно антиоксидантно действие.
Аргинин: аминокиселина много разпространена в природата, с естесвено алкално действие. Има кондициониращо и антистатично действие. Кератин: дава сила, мекота и еластичност на косъма

Указания за употреба: Разклатете добре преди да използвате и нанесете върху чиста, добре подсушена с кърпа коса.  Масажирайте, за да разнесете продукта, като избягвате контакт със скалпа.


ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТКА:
- обезцветена коса 5-10 минути
- къдрена/изправяна коса 10-15 минути
- боядисана коса 15-30 минути
- небоядисвана коса, до 20% сива коса, 20 минути
- дебела небоядисвана коса, до 30% сива коса, 30 минути

Когато използвате при обезцветена или къдрена/изправяна коса внимателно проверете дали е постигнат цветът. След това смесетее добре с малко хладка вода, а след това изплакнете добре. Продължете със стилизирането.

bottom of page