top of page

Detangling Primer , подхранва и подчертава детайлите

Представяме ви новият продукт Detangling Primer на марката #HairCompany.

Един уникален праймер, подчертаващ детайлите.

Дисциплинираща сила, незаменима преди всяка прическа. Благодарение на сместа от растителни масла (бадемово, авокадо, соя, памук, маслиново) и какао и манго масло, той разплита заплетените участъци на косата, като ги прави лесни за разресване и ги подхранва в дълбочина.

Наличието на #Luminescine също придава естествен блясък на безжизнените и без блясък коси. Идеален e за фризирана и заплетена коса.

На видеото ще видите нанасянето и безпорният ефект на продукта.

Божествената сила подхранване и действи се дължат на богатият състав на растителни масла. Едно от тях е какаовото масло. Именно то вълнува любопитството ни. И неслучайно. Използвано векове наред като изключителна природна козметика, днес жените от Африка и Южна Америка признават, че дължат красотата си основно на това ароматно вълшебство.

Латинското му име е Theobroma cacao, което означава „храна на боговете”. Нали не мислите, че е случайност? Какаото произхожда от района на Амазония и както името му предполага, се счита за много важна култура в Централна и Южна Америка. Зърната му са толкова ценни, че някои местни племена все още ги използват като валута.

Обожавано е от жените, защото хидратира кожата, укрепва косата и е прекрасен източник на антиоксиданти. Днес голяма част от козметичните продукти съдържат какаово масло заради вълшебните му разкрасителни и лечебни свойства.


Сила за косата.

  • Какаовото масло напълно хидратира и подхранва косата. Разбира се, чистата му форма се използва рядко, повече в смес с други масла.

  • Какаовото масло дава блясък на косата, улеснява полагането и грижата за косата.

  • Косата става по-дисциплинирана, гладка и блестяща.

  • Какаовото масло стимулира растежа и еластичността на косата.

  • Хранителните свойства на какаовото масло са незаменими в грижата за крехката, тънка и отслабена коса.

  • Какаовото масло възстановява сухата и повредена коса.

  • Какаовото масло подхранва в дълбочина косата, като й дава сила и блясък.


Повече за продукта #DetanglingPrimer ще намерите тук: http://bit.ly/35GF8oI


За запитвания за цени и поръчки, моля позвънете на 032/ 943 305, 0893 921 531 или потърсете нашите дистрибутори по райони тук: http://bit.ly/2OvCufg

66 преглеждания0 коментара
bottom of page