top of page

Jean Paul Mynè - формулата за здрава коса



След като в над 40 страни по света стилистите и клиентите на техните салони се довериха да работят с марката професионални продукти за коса Jean Paul Mynè, това се случи и в Украйна.

За да види резултата от иновативната екологична боя на марката DOC Color, престижното модно издание maincream.com избра две известни лица от Украйна за своя собствен опит с тази професионална боя.



Боята е #VEGAN и е без животински съставки. Освен със знака VEGAN, продуктите на #JeanPaulMynè са и Еко-сертифицирани и носят знака за това на #EcoCert, който отличава продуктите по това, че те са БЕЗ ПАРАБЕНИ, СИЛИКОНИ, АРОМАТИЗАТОРИ и СИНТЕТИЧНИ оцветители. Продуктите са и маркирани от Soil Association, за това че в състава им има не по-малко от 95% органични съставки. Те са маркирани и с Cruelty-Free, за липса на съставки, които да са тествани върху животни и са отговорни за безопасността към околната среда.

Професионалната боя за коса #DocColor на #JeanPaulMynè e БЕЗ ВОДА, която е заместена с живата мекота на #АлоеВера и комплекс от витамини и аминокиселини. А какъв беше теста от списанието вижте сами.

Първата героиня в експеримента на списанието maincream.com с #VeganБоята e Ева Суботина, телевизионна водеща, за която грижата за външния вид е задължителна и чиято коса е подложена на постоянно стилизиране, за да изглежда перфектно когато е в ефир. Боята #DocColor придаде не само нов оттенък на косата й, но и влезе в ролята на защитен фактор.



Втората дама, която участва в експеримента на maincream.com e Ксения Пискун, която е директор бизнес развитие на фирмата Artforma. Животът на Ксения е пълен с делови срещи, преговори и важни събитие, на които тя трябва да изглежда безукорно. Стилистите подбраха за нея специален тон на боята, който нежно да преобрази косите на нашата героиня, продавайки блясък отвътре на прическата и красив и здравословен вид на косата.



Източник: списание MainCream 

42 преглеждания0 коментара
bottom of page