top of page

Летни оферти за м. Юли!☀️🌊 Новите летни ЮЛСКИ оферти за фризьорски салони от David Professional са тук!

Лятото е вече тук и с него идват нови предизвикателства и възможности за вашето бизнес развитие. В този сезон рисковете и предизвикателствата за косите на вашите клиенти, са продуктувани от слънцето, водата и въздуха. В David Professional разбираме това и сме подготвили специални оферти, които ще помогнат на вашите клиенти да се грижат и преобразят косата си, взимайки предвид нуждите на сезона.

Нашите промоционални оферти включват широка гама от продукти на водещите италиански марки в портфолиото на фирмата, специално създадени за фризьори и техните най-взискателни клиенти. Ако търсите висококачествени бои за коса, продукти за грижа за боядисаната коса, средства за възстановяване на суха и увредена коса, стайлинг продукти или средства за защита от слънцето, вижте нашите оферти за месец юни.

Ние предлагаме всичко, което ви е необходимо, за да сътворите превъзходни промени във външния вид на вашите клиенти и да имате винаги гарантирани резултати. От вас само се иска да бъдете вдъхновени и креативни, а лятото е чудесен сезон за това!

Така че, уважаеми фризьори, нека дадем на вашите клиенти най-доброто преживяване и грижа за косата през това лято. Възползвайте се от нашите промоционални оферти и предоставете на вашите клиенти незабравими моменти на стил и красота. Потърсете нашите дистрибутори в България и бъдете готови да превърнете всяка коса във вълшебно произведение!

Не чакайте - лятото вече наближава!

61 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page