top of page

Metamorphoses - безплатен семинар, колористика и стайлинг

В три поредни дни ще се проведат безплатни семинари под името Metamorphoses за актуални техники и модни тенденции в колористиката и стайлинга, с италианските Vegan професионални продукти за коса, с гост лектори топ-стилистите Йордан Василев и Невена Чаушева.


Йордан Василев е български топ коафьор с тридесет годишен опит в професията. Управител и преподавател в академия за фризьори Стилист Капанов. Член на френската организация за висша мода в фризьорството Haute Coiffure Franchaise и Intercouiffure Mondial. През 2013 г. получава званието KNIGHT на Intercouiffure Mondial, а през 2016г. почетен ранг OFFICERS на Intercouiffure Mondial. С многобройни участия на международни фризьорски форуми с авторски фризьорски спектакли.


Невена Чаушева е български топ коафьор, обучаващ стилист за италианската марка Jean Paul Myne за България. Коафьор с дългогодишен опит и креативно мислене. Усмихната и позитивна, за Невена няма невъзможни неща в колористиката и стайлинга.

Очакваме Ви!

5 октомври (събота), гр. Бургас, начало: 11:00 часа, х-л “Аква”

6 октомври (неделя), гр. Шумен, начало: 11:00 часа, х-л “Гранд Хотел Шумен”

7 октомври (понеделник), гр. София, начало: 11:00 часа, х-л “Метрополитън хотел София”


Поради ограничените места в залата, молим всички желаещи да се обадят за покани на дистрибуторите ни за съответния район: https://www.davidprofessional.com/distributori или на тел.: 0877 337 714


173 преглеждания0 коментара
bottom of page