top of page

Ексклузивен семинар с Патрик Камерън, април 2019



"Искам с моите прически клиентката да се чувства специална и много женствена“. Patrick Cameron Hair International – майсторът на официални прически от световна величина ще посети България и ще гостува на българските фризьори по покана на David Professional, на 11.04, в Пловдив.

Патрик Камерън ще демонстрира пред българската професионална аудитория своите умения и техники да превръща косите в произведения на изкуството – под формата на официални прически. Запазете своето място от сега и почерпете идеи и вдъхновение за предстоящите абитуриентски балове и официални поводи. Защото - когато фризьорите от цял свят търсят вдъхновение, за своите клиенти които обичат дългата си коса, те търсят един творец за вдъхновение и мотивация - Патрик Камерън.

За повече информация и записвания, моля обадете се на 0878 665 969 или потърсете нашите дистрибутори по райони: https://www.davidprofessional.com/distributori Местата са ограничени, побързайте!

Кой е Патрик Камерън? Пътувайки многократно в четирите краища на света, Патрик е признат в световен мащаб от фризьорите за един от най-големите майстори на официалната прическа. През 1987 той пристига в Обединеното кралство от Нова Зеландия през 1987 г. и завладява сърцата на англичаните с уменията си да товри красиви прически с дълга коса. Налага своя имидж на професионален, вдъхновяващ фризьор с уникалната си комбинация от образование и фантастична способност да направи така, че дори и най-сложната прическа да изглежда лесна за изпълнение. Участниците в сценичните му изпълнения винаги са очаровани от театралния елемент, който Патрик добавя в своите презентации. Редовен водещ на най-престижните световни фризьорски събития, Патрик демонстрира уменията си в Cosmoprof, IBS, Световния фризьорски конгрес, Alternative Hair show, Световното първенство, London Hair Collections, Световния конгрес на фризьорите в Сидни, Looks в Римини , Австрийския конгрес на стилистите, Salon Look и Salon International в Лондон. Всяка година в Salon International в Лондон Патрик представя най-новата си колекция, вдъхновявайки с най-новите си техники и идеи фризьорите в световен мащаб. Уменията на Патрик са много търсени. Неговото училище за фризьори в Лондон дава възможност на стилистите да работят с него индивидуално. Има ученици от Ню Йорк, Нова Зеландия, Австралия, Германия, Лос Анджелис и Дъблин. Патрик желае да предаде своите умения във фризьорската професия, която му е дала толкова много и всяка година заделя в графика си време, за да демонстрира уменията си и да предаде своя опит пред колеги по света. Според Патрик образованието е от първостепенно значение за растежа и развитието на всеки фризьор. В своите обучения за официални прически, той е създал серия от визуални средства за обучения, които да улесняват проследяването на техниките и изграждане на умения в стилистите. „Искам с моите прически клиентката да се чувства специална и много женствена“ – изповядва философията си Патрик. Със своите обучения на фризьори по целия свят и посвещаването им в неговата магия на официалната прическа, той заслужено запазва специално място в световната фризьорска зала на славата. Неговата енергия и отдаденост на занаята изглеждат неизчерпаеми. Ето защо за фризьорите по света той е един от най-раздаващите се, най-очарователни и талантливи майстори на официалната прическа прическата, и е привилегия за един фризьор да присъства на негов спектакъл или обучение.


За всяка информация за условията на семинара, както и за предварителни записвания - моля, позвънете на 0878 665 969 или потърсете нашите дистрибутори.


Посетете и страницата на събитието в нашата ФБ страница: https://www.facebook.com/events/225868851631923/


111 преглеждания0 коментара
bottom of page