top of page

КУРКУМАТА - СУПЕР ХРАНА за вашата коса

Жените от Ориента се славят с красиви, гъсти, блестящи коси. Куркумата е една от съставките, която присъства в менюто им, но и в грижата за косата. Куркумата е тревисто растение, принадлежащо към семейството на джинджифила. Растението съдържа в състава си безценни етерични масла и багрила, които подсилват и подхранват косата, придават й блясък. Куркумата съдържа богата палитра от витамини - C, E, K, PP, витамини от група Б. Различни микроелементи, като калций, натрий, калий, магнезий, фосфор, желязо, цинк, мед, манган.


Италианският бранд #SelectiveProfessional разработи професионална безамонячна боя, която е обогатена с много подхранващи растителни съставки, които са известни като СУПЕРХРАНИ за косата. Това е боята #REVERSO - обогатена със смес от пигменти от последно поколение и концентрирани растителни екстракти. Един от които е именно Куркумата.

  • Куркумата перфектно подхранва сухата, отслабена и увредена от техническа обработка коса. Възвръща естествения вид и блясък на косата.

  • Антиоксидантите в куркумата добавят в боята #REVERSO бактерицидно действие, което добавя към боята и ефективно действие при себорея и пърхот.

  • Антисептичните свойства на тази безценна подправка предотвратява сърбежа на кожата и позволява използването й и при чувствителен скалп.

  • Куркумата спомага да се свива порите на скалпа и нормализира себума по време на боядисването.

  • Добавена към боята, куркумата прави косата след боядисването видимо по-гладка, лесна за разресване и с неустоим блясък.

  • В качествата си на естествено багрило с приятен червеникав оттенък, тази подправка допринася за по-дълготраен ефект на трайното боядисване.

Още за боята #REVERSO можете да прочетете тук: http://bit.ly/2nwFUDu A до края на октомври можете да се възползвате от нашето специално предложение за боята REVERSO, за изгодна покупка. Вижте каква.

373 преглеждания0 коментара
bottom of page