top of page

Обучение по ЦВЕТОВА ХАРМОНИЯ


За вас, #фризьори! Заповядайте на нестандартно двудневно обучение по цветова хармония! Това обучение ще обогати вашите знанията като фризьор-стилист и фешън дизайнер. Обучението ще ви помогне да развиете способността си да виждате външния вид на клиента като цялостна картина. След това ще можете уверено да подбирате най-подходящите цветове за косата, дрехите и аксесоарите, които да създадат балансирана и индивидуализирана визия, в зависимост от цвета на кожата, очите и чертите на лицето на клиента ви.

Какво е цветова хармония и за какво е полезна? Цветовата хармония е наука, която ни помага да определим идеалната цветова палитра за всеки човек. Тя анализира комбинацията от кожа, очи и коса, за да определи кои цветове подчертават най-добре индивидуалните черти.

Научете се с нас на правилата на цветната хармония в рамките двудневното обучение на 3 и 4 декември (неделя и понеделник) в Академия за фризьори "David Professional" гр. Пловдив, с начало 10.00 часа.

Съдържание на обучението:

  1. Цветова хармония: анализ и идентифициране на сезона – най-подходящи цветове, типични за различните хора.

  2. Хромоестетика: хармония на цветовете, която подчертава чертите на лицето благодарение на контраста „светло/тъмно“, за да се създаде най-правилната форма на лицето, овалната.

  3. Хромотерапия: влиянието на цвета върху психическото здраве, тоест как цветовете могат да подобрят психическото състояние на клиента.

Какво ще видим на обучението?

  1. Как да интерпретираме цветовата хармония в работата си като фризьори и как да я прилагаме в практиката: - Как да анализираме и интерпретираме формата на лицето, за да създадем перфектното овално лице. - Какво рговорят за нас цветовете, които избираме. - Как да разпространяваме знанията си за красотата и да учим на красивото клиентите си, на какво трябва да обърнем внимание по време на диагностиката.

  2. Практика с иновативни техники върху глави.

За кого е предназначено обучението? Обучението е предназначено за всички професионалисти, които искат да разширят познанията си за цветовата хармония.


Кой е лектор на това обучение? Имаме удоволствието и привилегията лектор на това важно обучение да бъде колориста и обучващ стилист по колористика и цветова хармония от италианската Академия за фризьори J Academy - Sylvie Angelini За семинара по Цветова хармония тя казва така: "Тези два дена изкуството, творчеството и химията се обединят, за да създадат хармония и красота"!


Продължителност на обучението: два последователни дни – 3 и 4 декември, от 10:00 ч. в Академията „David Professional” гр. Пловдив


Регистрирайте се сега и разберете как да предадете създадете красота и хармония за своите клиенти!

За регистрация и повече информация, обадете се на 0893 921 531 или се свържете с нашите търговски представители в страната: https://bit.ly/2OFlhzW

Следете страницата на събитието във ФБ, за още актуална информация тук ЦВЕТОВА ХАРМОНИЯ лектор Sylvie Angelini

Побързайте, местата са ограничени!

43 преглеждания0 коментара
bottom of page