top of page

"Официални прически Selective" с Max Pradella & Jason Collier


На 31.03.2019, в хотел "Марица", Пловдив, се проведе СЕМИНАР "ОФИЦИАЛНИ ПРИЧЕСКИ" с MAX PRADELLA и Jason Collier - иновативният, провокативен и всеотдаен обучаващ от Академията на италианската марка #SelectiveProfessional, заедно с колегата си Jason Collier.

Ден преди това, отново заедно, те представиха невероятен шоу пърформанс - Официални прически на сцената на най-голямото професионално изложение за фризьори, гримьори и стилисти в България - Италиански Фестивал на красотата и прическата, който тази година се проведе в дните 29-31.03, в палата No.2 на Международен Панаир Пловдив.


Jason Collier (Джейсън Колиър) налага своя отпечатък в света на модата в прическите. Способността му да усеща естетиката на прическите за висшата мода и за рекламата го превръщат в стилист, който да бъде следван. Jason Collier e носител на званието "Топ-колорист" на Великобритания за 2015 година и може да бъде намерен да работи в един момент зад кулисите на модните ревюта на Том Форд, Мери Каранццоу или Вивийн Уестууд, а в следващия - в салона си в Лондон. Стилист с огромен практичен опит в модната и рекламната стилистика. MAX PRADELLA e професор в Художествената академия в Милано, творящ във фризьорския свят със страст и всеотдайност.


#DavidProfessional благодари на двамата стилисти за показаните умения и споделената любов към професията!


СЕМИНАР "ОФИЦИАЛНИ ПРИЧЕСКИ" с MAX PRADELLA и Jason Collier - хотел "Марица", Пловдив


27 преглеждания0 коментара
bottom of page