top of page

Официални прически с Angelo Frasca


Още в първият ден след откриването на най-голямото професионално изложение за фризьори, гримьори и стилисти в България - Италиански Фестивал на красотата и прическата, който тази година се проведе в дните 29-31.03, в палата No.2 на Международен Панаир Пловдив, се проведе семинар "Официални прически" с Angelo Frasca, в зала "Пловдив", на хотел "Марица".


Стилистът-световен шампион Angelo Frasca (Angelo FrascaBeauty) е един от най-забележителните южно италиански стилисти.

Той се изявява като стилист в различни сфери на професията. Анджело създава прически за модни списания, открива много салони в Европа и участва в дизайнерски модни ревюта и състезания, където печели титлата световен шампион 2 пъти (2010 в Париж, 2012 в Милано), печели и европейският шампионат (2011 в Дъблин). Неговите уникални подстригвания, цветове и прически, и авангардни стилове са световна сензация.


В рамките на семинара, световният шампион показа тънкостите на 2 прически и представи уменията си с продуктите за стилизиране HUG марката Jean Paul Mynè

Част от програмата на Италиански Фестивал на красотата и прическата, беше и представеното шоу на Официални прически от Angelo Frasca, който вече се превърна в любимец на българските фризьори след семинара.



Втори ден от Италианския Фестивал на красотата и прическата, Angelo Frasca представи своето шоу "Официални прически"


69 преглеждания0 коментара
bottom of page