top of page

Изключителното масло от Ливадина

70% от жените се борят със заплетените краища

99% се нуждаят от възстано­вяване на косата

Meadow foam” Едно изключително богато олио (с близо 96% мастни киселини), без аромат и със светло жълт цвят от семената на #ливадина.

Ливадина (#Limnanthes alba) представлява цъфтящо, пасищно, диво растение, принадлежащо към семейство Limnanthiaceae. Известно е с общото име бяла ливадина (white #meadowfoam).

Маслото от Ливадина съдържа значително количество натурални антиоксиданти. Притежава отлични овлажняващи качества, поради това се използва в много хидратиращи козметични продукти. Обикновено не предизвиква дразнене на кожата и е много нежен продукт. Някои проучвания показват, че има антистареещ ефект. След нанасянето му върху кожата, хидратиращите му свойства се проявяват в следващите 4 часа. Предотвратява прекомерната загуба на влага от кожата и поддържа, естествения баланс на влажност в нея.

Включено в състава на козметични продукти за коса, то спомага за изграждане на здрава, гладка и блестяща коса, като също поддържа необходимата влажност на косъма и скалпа.

В качеството си, италианският бранд #JeanPaulMynè залагат на естествените съставки в своите продукти. Затова и THERMO REPAIR съдържа богата гама натурални съставки, като в основата е именно натуралният извлек от “MEADOW FOAM”.

С ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД! Само с едно мигване и косата ви ще бъде:

  • ЖИЗНЕНА

  • БЛЯСКАВА

  • СИЛНА

  • ВЪЗСТАНОВЕНА

  • ЗДРАВА

  • БОЖЕСТВЕНА

Обичайте себе си...

Повече за продукта #ThermoRepair ще намерите тук: http://bit.ly/2MhVGLS


За запитвания за цени и поръчки, моля позвънете на 032/ 943 305, 0893 921 531 или потърсете нашите дистрибутори по райони тук: http://bit.ly/2OvCufg

314 преглеждания0 коментара
bottom of page