top of page

С креативност и страст, започва пътуването на NOMAD IDENTITY, Selective Professional

"Пътешествайте по земята и небето като номадите, срещнете се с чудеса и цветове …" #SelectiveProfessional.


Съвременните градски изследователи са главните герои на сезон #ЕсенЗима2019, който се отваря с ода на свободата.


ИДЕНТИЧНОСТ НА НОМАД Скицира пътешествие, посветено на женското желание за уникалност, което надхвърля клишетата и стереотипите за изследване на нови реалности, визии и ценности, за да се открои благодарение на красотата, която е уникална и нетрадиционна и поради тази причина наистина прекрасна.

Отстояването на свободата на собствената идентичност чрез красота, неограничена от нормалните конвенционализми. Хармонията на разликата е силата на типичността, която идентифицира стила на новата колекция на Selective Professional, ода на красотата на уникална и наистина индивидуална жена.

Електичен и универсален външен вид, който засилва уникалността на NOMAD IDENTITY, празник на несъвършената, изпитана красота; стил, откраднат от гръндж културата, но въпреки това с бляскави детайли, съчетани по най-непредвидимите начини.

Колекцията "Номад" е вдъхновена от непокорния британски стил от 90-те, с контрасти от 80-те години, пълни с ексцентрични и скъпоценни детайли.

С определени, но деконструирани геометрии и течни цветове, които припомнят воднисти тонове, дълбоки като земни и светещи нюанси, които придават футуристичен щрих на идентичността на жената NOMAD, която е семпла, смела и уникална.

Динамична колекция със смели детайли, многоличен стил, който възвишава непрекъснато развиващия се и постоянно променящ се градски изследовател. Смес от неподражаеми стилове и персонализирани цветове, които гарантират индивидуалност и уникалност на жената.

27 преглеждания0 коментара
bottom of page