top of page

Уникалните професионални бои NASHI са вече в България


Nashi боя за коса

Щастливи сме да анонсираме новата боя, която вече може да бъде намерена на българския пазар, професионалната боя за коса на италианския бранд NASHI. На 29-ти октомври, в рамките на XXIX Италиански Фестивал на красотата и прическата, обучаващи стилисти от Италия, запознаха първите от вас, с предимствата на боите и със спецификата за работа с тях. Тези бои са истинска наслада и за косата и за работа с тях. Професионалните бои Nashi Color 3D дават на косата с ярък и интензивен цвят, оставяйки я мека и копринена. Каталогът им съдържа над 100 нюанса, от които да избирате и да намерите желания и уникален цвят, без да увреждате косата, благодарение на изключителната 3D технология. Чувствайте се свободни да изберете решението, което ви подхожда най-добре: покрийте цялата сива коса с пълен цвят, боите са със 100% покритие, или изберете по-естествен ефект с оцветителя без амоняк, който има по-деликатен аромат и покритие.

Боите NASHI са с висока концентрация на растителни масла: арганово и ленено, обогатени са кератин от кашмир и течна коприна. Имат 100% покриваемост, ярки натурални цветове, издръжливост на цвета, изключителен бласък, като след тях косата остава перфектно хидратирана, с обем, блясък и мекота.


Nashi обезцветител за коса BLONDY JOY

За да научите повече за боите NASHI и за това как да ги поръчате, потърсете нашите дистрибутори по райони в България. Станете част от нашия клуб NASHI Experts! Очакваме Ви!

2061 преглеждания0 коментара
bottom of page