top of page

FRAMCOLOR 2001 LIGHT AND SHINE
Комплект

  • 7 бр. бои по 60 мл
  • 7 бр. Активатора по 60 мл,
  • Фолио прозрачно с резачка
  • Фолио за кичури - алуминиево

FRAMCOLOR 2001 LIGHT AND SHINE

    bottom of page