top of page

Терапия за коса с чист кислород с PURÒ™

Преоткрийте красотата и блясъка на косата си ✨ С PURÒ™️ резултатите ще бъдат видими моментално и ще продължат дори следващите дни. Попитайте вашия фризьор за иновативния уред PURÒ™ 🔥 за кислородна терапия на косата!
 

🌬 Кислородът се свързва с кератиновата структура на косъма, реконструира връзките, модифицирани от процедурите и възстановява естествената им яркост и хидратация, благодарение на затварянето на кутикулите.✨

💦Една от най-модерните тенденции в света на фризьорството е грижата за здравето на вашите косите. Терапията с чист кислород с PURÒ™ е иновативен метод за поддържане на здравият вид на косите ни!

prodotti-en.jpg

ЛЕСЕН ЗА ПОСТАВЯНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ
Размерът, формата и цветовата гама на PURÒ™ му позволяват да се адаптира към всяка среда и стилове. Лекотата му позволява лесно преместване на различни места.
 

СЕНЗОРЕН БУТОН
Светещото лого PURÒ™ показва, че машината е свързана към захранването. Докосването му ви позволява да активирате услугата за време (10 минути) и да я прекъснете по всяко време.
 

СВАЛЯЕМ РЕЗЕРВОАР
Подвижният резервоар ви позволява бързо и ефективно да сменяте деминерализираната вода.
 

МАГНИТНИ КОНЕКТОРИ
Магнитният конектор ви позволява бързо да свържете PURÒ™ кабела към слушалките. Това патентовано решение е проектирано да осигури безпроблемна работа дори във влажна среда.

PURÒ™️ всъщност:

💜 увеличава обема на косата

💜 заглажда косата

💜 увеличава задържането на прическата

💜 повишава устойчивостта и еластичността на косъма

💜 увеличава продължителността и интензивността на цвета

PURÒ™️ Топ иновация за фризьори! Уникален патентован и клинично изпитан уред, който по естествен път, работейки само с дестилирана вода, завършва затварянето на кутикулата на косата при техническите услуги - изсветляване, боядисване и много други.

Крайният ефект от използването на уреда, веднага след техническите процедури по боядисване и обезцветяване дава следните резултати:

💜 Кутикулата на косъма е затворена на 93%*. А при редовна употреба на уреда тя се затваря на 100%.

💜 Увреждането на косата е намалено с над 90%*

*Доказано с научни изследвания, направени в университетската лаборатория Rigano Laboratories.

💜 Хидратирана, с повече обем и плътност коса.

💜 Повече блясък, сила и трайност на козметичния цвят.
 

PURÒ™️ можете да приложите при технически услуги като кичури, балеаж, обезцветяване, боядисване и тониране. Дайте на клиентите си повече от това, което очакват и си гарантирайте тяхното огромно удовлетворение!

Умните иновации вече са неизменна част от нашия живот и най-доброто предстои в бъдещето ни! Бъдете смели, бъдете модерни - изберете PURÒ™️!

bottom of page