top of page

Януарски оферти 2021!Честита нова година! Започнете я с усмивка и вдъхновение за още много сбъднати желания! Не спирайте да мечтаете и вярвайте, че предстоят и по-добри времена! Нека новата 2021 година бъде здрава и изпълнена с много творчество и любов! За тази цел, ние сме Ви подготвили нови ИЗГОДНИ ОФЕРТИ и през този месец януари, за да гарантираме успеха и усмивката на лицето Ви!


Офертите за този месец включват продукти, които доказват изключителни резултати при боядисването, а и като грижа за косата на Вашите клиенти. За тези от вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. Пожелаваме Ви един топъл и много успешен месец.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


270 преглеждания0 коментара

Commentaires


bottom of page