top of page

Лято, слънце и ТОП оферти!

Актуализирано: 3.08.2020 г.



Август ни приветства с топлината на слънцето и полъха на морето. Готови ли сте за едно страхотно лято и творческо вдъхновение?!


Защото продължаваме със СУПЕР ОФЕРТИ и този месец! За да подарите на своите клиенти това от което се нуждаят за да се чувстват наистина специални и в настроение за летни емоции!


Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И този месец отново сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си, големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания! Осигурили сме достатъчно количество маски и комплекти за Вашата безопасност, които ще видите в промоциите ни и през този месец!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Оставаме с Вас дори и в трудните моменти. Пазете се и бъдете здрави! Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


139 преглеждания0 коментара
bottom of page