top of page

Невероятни оферти през април!


Април е месецът за НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ! Пролетта е точното време за по-свежи цветове в косите, за хидратация и възстановяване! До 30-ти април се възползвайте от 10% отстъпка върху всички продукти от марките Echosline и Selective Professional. 15% отстъпка Ви подаряват Framesi и Jean Paul Mynè. А при покупка на продукти от марката Hair Company, получавате 19% отстъпка. Подарете на клиентите си истински разкрасяващи терапии, с които да глезите косата им! Изберете най-подходящите продукти според нуждите на косата на Вашия клиент, така той ще е доволен, а вашият успех - гарантиран! Сериите продукти на тези брандове са създадени от най-добрите експерти и съдържат съставки, които галят косата!


За тези от Вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона - подаряваме Ви 22% отстъпка върху всички мебели в наличност от марките Maletti и Stella B! А за да е завършена цялостната визия на Вашия салон и да се наслаждавате максимално на работата си, можете да закупите всички продукти от марката VALERA с 18 % отстъпка!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:



Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


80 преглеждания0 коментара
bottom of page