top of page

Невероятни пролетни оферти!



Месецът на жената Ви приветства с позитивна енергия, свежест и вдъхновение! Пролетта, слънчевите лъчи и приятното настроение Ви огряват и е точното време да поглезите Вашите клиенти в салона и да ги накарате да се почувстват истински специални! За тази цел, ние отново сме Ви подготвили нови НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ и през този месец март, за да гарантираме успеха и усмивката на лицето Ви!


Офертите за този месец включват продукти, които доказват изключителни резултати при боядисването и се грижат за косата на Вашите клиенти. За тези от Вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. Пожелаваме Ви един усмихнат и много успешен месец.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:



Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


83 преглеждания0 коментара
bottom of page