top of page

Приключи XXIX Италиански Фестивал на красотата и прическата


След тригодишна пауза Пловдив отново стана домакин на един от най-престижните форуми на красотата и прическата - Италианският фестивал. От 29 до 30 октомври, градът стана истинска сцена на красотата и модата. На подиумите се изявиха български и италиански стилисти, а прическите създадени от тях вдъхновиха присъстващите фризьори от цяла България.

Фестивалът беше открит в присъствието на президента на Италианската Конфиндустрия в България д-р Роберто Санторели, почетният италиански консул д-р Джузепе де Франческо, гл. Мануел Вескови и около стотина италиански и български предприемачи в бюти сектора.

В рамките на Фестивала традиционно се проведоха конкурси за прическа и грим в две категории - младша и старша възраст. Събитието беше придружено и от множество обучителни семинари на брандовете Nashi Arga, Framesi, Selective professional, Jean Paul Myne, Hair Comapany, CAT Italy.

David Postalmarket и Davide Cristiano благодарят на всички свои сътрудници за съдействието с организацията на XXIX ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА! Благодарим на всички фризьори уважили събитието, както и съпътстващите му прояви!

16 преглеждания0 коментара
bottom of page